18 Nisan 2012 Çarşamba

Aydın’da kurultay çalışmaları

Biz ADÜ (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi) Kurultay Hazırlık Komitesi olarak 17 Nisan Çarşamba günü Yabancı Diller M.Y.O., Sağlık M.Y.O. ve Eğitim Fakültesi’nde yaygın kurultay çağrı afişi asımı gerçekleştirdik. Yine kurultaya çağrı bildiri ve fanzinlerinin dağıtımını yaptık. Dağıtım sırasında bazı gerici-faşist unsurlar verdiğimiz bildiri ve fanzinleri yırtarak çalışmamızı provoke etmeye çalıştı ancak çalışmamız genel olarak öğrencilerin olumlu tepkileri ile sürdü.

ADÜ Kurultay Hazırlık Komitesi olarak elimizden geldiğince çok insana ulaşmaya, süreci öğrencilerin gündemine sokup tartıştırmaya ve en önemlisi İzmir Öğrenci Kurultayı’na güçlü biçimde katılmaya yoğun çaba sarf ediyoruz. Okunan her fanzin, dağıtılan her bildiri, aldığımız her olumlu tepki umudumuzu daha da yeşertiyor. Ve biz biliyoruz ki yakılmaya çalışılan bu ateşe bir torba odun da biz atıyoruz.


ADÜ Kurultay Hazırlık Komitesi olarak akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda 1 Mayıs öncesi ivedi olarak "1 MAYIS" konulu panel yapma kararı aldık. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde hızlanarak sürecek.

ADÜ Kurultay Hazırlık Komitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder